Gyakran ismételt kérdések

A szállítási idő 2-3 munkanapot fog igénybevenni, a mintád bonyolultságától és az aktuális rendelési mennyiségtől függően. 

Az Ecogönc egyelőre csak webáruház formájában műküdik, így nincs lehetőség személyes átvételre. Választhatod viszont a GLS Futárszolgálatot és a Foxpost csomagautomatás átvételt is.

Ha bármilyen kérdésed  van a rendeléseddel kapcsolatban első sorban e-mail üzenetben, vagy facebookon tudsz elérni minket a legegyszerűbben és leggyorsabban. Fontosnak tartom a fejlődést, így szívesen fogadok olyan üzeneteket is, amelyben megosztjátok véleményeteket és észrevételeiteket az oldallal, a termékekkel és az elkészült mintákkal kapcsolatban is! 🙂 

E-mail cím: ugyfelszolgalat@ecogonc.hu

Facebook oldalunk: Ecogönc

Instagram: Ecogönc_hungary

Az oldalon lehetőséged van biztonságosan bannkártyával fizetni a Paylike és a Barion rendszerén keresztül, közvetlen banki átutalással is, viszont ha inkább a személyes készpénzes fizetés lenne számodra ideális, akkor válaszd az utánvét lehetőséget. A készpénzes vásárlás utánvétkezelési költsége 490 Ft.

A kukorica alapú biopolimer 120 nap alatt komposztálódik, így ez jelentősen környezetbarátabb megoldás, mint a hagyományos nejlon használata. Otthoni és kereskedelmi komposztra is egyaránt tanúsított.

A nyomat hőpréselési technológiával készül, egy tartós poliuretán transzferfóliából, ami többszöri mosás után is maradandó tud lenni!  Rugalmas, nem kopik le, vagy bomlik szét, így tartósságára mindenképp lehet számítani legalább 40 mosásig! 

Minden megrendelés egyedi, ez által minden terméket a rendelés leadása után kezdünk elkészíteni Nektek.

Az általad kiválasztott mintát kivágjuk a transzferfóliából, majd ezt hőnyomásos technikával a termékekre vasaljuk.

A biopamut létrehozása olyan anyagokkal és eljárásokkal történik, melyeknek a lehető legkisebb a környezetre gyakorolt hatásuk. A termesztés során visszaállítják a talaj termőképességét és nem használnak vegyszereket sem. A termőképes állapotot vetésforgóval és természetes trágyával tartják fent. Nem alkalmaznak génmódosított magvakat az ültetésnél és összegyűjtött esővízzel végzik az öntözést. 

Az ültetést és a betakarítást is kézzel végzik, ezzel a módszerrel előzik meg a termőterület “kizsigerelését”. Ez által munkát és megélhetést biztosítanak a farmon dolgozóknak.

Az organikus pamut használata segít csökkenteni a termelés széndioxid lábnyomát, mivel a termesztése nem rongálja a termőföldeket és a kitermelése 70 %-al kevesebb vizet és 65%-al kevesebb energiát igényel, mint a hagyományos pamuté.

Az újrahasznosított poliésztert leggyakrabban PET palackokból készítik. Ezeket hőkezelésik és textilrostokat majd fonalat állítanak elő belőlük. A táskák esetében feltüntettük, hogy az aktuális termék hány db műanyag palack felhasználásával készült.

Minden vásárlásból befolyt összeg 10%-t tovább adományozzuk egy olyan szervezetnek, aki szívén viseli az óceánok sorsát. Ezt hónap végén kerül összesítésre és egyben kerül kiutalásra. A Plastic Bank azért küzd, hogy megtisztítsa az óceánokat a műanyag hulladékoktól és egyúttal munkát és megélhetést biztosítson a szegényebb országokban élők számára. 

Minden vásárlás mellé egy óceános kitűzőt is küldünk ajándékba, ami azt jelképezi viselőjének, hogy hozzájárult egy nemes célért való küzdelemhez!

A 14 napos elállás/visszaküldési lehetőség abban az esetben él, amennyiben a termékeket minta nélkül vásároljátok meg. 

Ha egyedi mintát is kértek rájuk, úgy ez a jog nem érvényesül, így nincs lehetőség a termékek visszaküldésére.

A termékek visszaküldése a levelezési címre lehetséges, a futár költségei a vevőt terhelik ebben az esetben.

A feltüntetett árak már tartalmaznak 1db általad kiválasztott mintát, de ha 2, vagy több mintát szeretnél a termékre, annak darab ára 1490 Ft.